Nieuws       Vacatures

Aanbod

Aanbod

Lindehoeve kijkt naar de kwaliteiten en interesses van de deelnemer en we gebruiken deze twee als uitgangspunt voor de activiteiten. Wanneer hier nog niet zoveel helderheid over is dan gaan we samen ervaren wat passende en motiverende activiteiten zijn voor de individuele deelnemer. Daarna gaan we samen kijken hoe de deelnemer deze kwaliteiten verder kan ontwikkelen. Om dit te ondersteunen wordt er door de deelnemer een “eigen bedrijfje” gestart binnen de dagbesteding.

Een voorbeeld hiervan is de activiteit ‘houtbewerking’. Wanneer een deelnemer hier zijn of haar kwaliteiten in kwijt kan en het zijn of haar interesse heeft, dan gaan we samen kijken voor een eigen bedrijfje. Dit houdt in dat we op zoek gaan naar opdrachten (aanvragen voor bijvoorbeeld een meubel vanuit externen), dan gaan we kijken hoeveel materiaal we nodig hebben en hoe we het moeten maken. Er dient een offerte gemaakt te worden of een inschatting van de kosten en daarna gaan we samen aan de slag. Wanneer het product klaar is maken we samen een factuur en brengen we het product naar de klant. Dit proces vindt plaats zonder druk of deadlines.

De inbreng van de deelnemer tijdens dit proces verschilt per deelnemer qua niveau en vaardigheden en er wordt continu gekeken naar de draagkracht van de deelnemer op dat moment. Bij ons staat voorop dat de deelnemer een fijne dag heeft, dat hij of zij het gevoel heeft zinvol bezig te zijn en dat de deelnemer ook trots kan zijn op hetgeen hij of zij heeft gedaan!

De activiteiten vinden overdag plaats, buiten de woonsituatie, individueel en/of in groepsverband. Wij bieden zowel arbeidsmatige als activerende dagbesteding.

Dagbesteding op maat

Dagbesteding op maat

Arbeidsmatige en activerende dagbesteding en dagactiviteiten waaronder werken met dieren, tuinieren, handenarbeid en koken. Wanneer deelnemers eigen ideeën hebben betreffende de activiteiten dan kijken we samen hoe we dat gaan realiseren.

Lees meer
Coachen met paarden

Coachen met paarden

Coaching met paarden is het inzetten van paarden als hulpmiddel voor mensen waarbij er een beroep wordt gedaan op de natuur van het paard (vanaf juni 2020, locatie Ospel)

Lees meer
Shantala massage

Shantala massage

Shantala is contact maken! Het vindt zijn oorsprong in India, waar het als babymassage tijdens de dagelijkse verzorging gebruikt wordt. In Nederland is Shantala toepasbaar gemaakt voor mensen met een zorgvraag of beperking.

Lees meer

Onze locaties

Locatie Deurne
Halvemaanweg 15, Deurne

Locatie Mariapeel
Koolweg 36a, Helenaveen

Locatie Green Valley Estate
Bruggenseweg 11a, Deurne

Lindesjop
Martinetplein 4, Deurne

Meer informatie?

Wilt u graag meer weten, heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in ons aanbod?

U kunt ons bellen op 06-51689636 of een e-mail sturen naar info@lindehoevedagbesteding.nl

Voor administratieve vragen kunt u ons bellen op 06-13466913 of een e-mail sturen naar administratie@lindehoevedagbesteding.nl

Heeft u een klacht?
Wij zijn aangesloten bij:
logo klachtenportaal zorg

Privacyverklaring
Cookieverklaring

Icon Nijssen Media