Nieuws       Vacatures

Coachen met paarden

Coachen met paarden

Coachen met paarden is in vele gevallen een waardevolle toevoeging aan de begeleiding die geboden wordt aan onze deelnemers. Het was al bekend dat ‘ervaringsgericht leren’ de meest effectieve vorm van therapie, onderwijs en training is. Wanneer we iets ervaren, onthouden we er 80% van, vergeleken bij de ongeveer 20% die blijft hangen van uitsluitend geschreven of gesproken theorie. De nabijheid van paarden activeert ons versnelde leervermogen extra, omdat we onbewust gevoelsmatig op ze reageren, en niet alleen vanuit ons hoofd.

Paarden kunnen niet bestaan op illusies en onechtheden, maar bestaan op simpel zijn, levend in het hier en nu en waarnemen wat er echt gebeurt. Maar durven wij ons daar echt bewust van te zijn en dit met open armen te ontvangen? Het is natuurlijk confronterend om jezelf in de spiegel te zien. Zijn we zoals we zelf denken dat we zijn? Of hebben we onszelf van alles ‘aangeleerd’? Zou het niet fijn zijn om te zijn wie je bent? En te staan voor wat voor jou belangrijk is! Zonder rekening te houden met wat jij denkt wat anderen van je verwachten. Paarden kunnen je helpen in dit proces van je ware zelf ontdekken. Zij laten je zien wat er nou echt gebeurt in jou. Een paard ziet alleen je ware intentie en zal je deze terug geven!

“Paarden overleven als soort al meer dan 50 miljoen jaar succesvol op aarde, tien keer langer dan wij mensen. Zij spelen al duizenden jaren een prominente rol in de ontwikkeling van de menselijke geschiedenis en vooruitgang. Historisch gezien, heeft de samenwerking met paarden een minstens even groot effect op de menselijke vooruitgang gehad als de uitvinding van het wiel!”

De coaching met paarden, bieden wij niet zelf, maar hiervoor werken we samen met AYE coaching en begeleiding. Voor meer informatie over deze bijzondere coaching en begeleiding die met de hulp van paarden geboden wordt door Jolin Knijnenburg verwijzen wij u naar www.ayecoachingenbegeleiding.nl

Coachen met paarden

Onze locaties

Locatie Deurne
Halvemaanweg 15, Deurne

Locatie Mariapeel
Koolweg 36a, Helenaveen

Locatie Green Valley Estate
Bruggenseweg 11a, Deurne

Lindesjop
Martinetplein 4, Deurne

Meer informatie?

Wilt u graag meer weten, heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in ons aanbod?

U kunt ons bellen op 06-51689636 of een e-mail sturen naar info@lindehoevedagbesteding.nl

Voor administratieve vragen kunt u ons bellen op 06-13466913 of een e-mail sturen naar administratie@lindehoevedagbesteding.nl

Heeft u een klacht?
Wij zijn aangesloten bij:
logo klachtenportaal zorg

Privacyverklaring
Cookieverklaring

Icon Nijssen Media