Nieuws       Vacatures

Liessel

Locatie Liessel

Soms komt er een locatie voorbij, die alles heeft. Dat overkwam ons toen de locatie aan de Leenselweg 3a in Liessel ons aangeboden werd. In de voormalige groentewinkel van B.O.P. is jarenlang een dagbesteding voor ouderen gevestigd geweest. De ruimtes zijn praktisch ingedeeld en warm aangekleed en de omgeving bestaande uit een pluktuin, jeu de boules baan, kippenren en geitenweide maakt dat deze plek zo fijn is. Toen de dagbesteding voor ouderen verhuisde, werden wij gevraagd of wij ons hier wilde vestigen en na het zien van de locatie, konden we dit niet meer weigeren. Daarnaast hadden we al een hele fijne samenwerking met B.O.P. omdat wij voor hen al geruime tijd schoolfruit bezorgen op basisscholen. Het is fijn om deze samenwerking nu verder vorm te geven en in de toekomst nog meer samen te werken.

Op de locatie in Liessel bieden we activerende dagbesteding afgewisseld met belevingsgerichte activiteiten. Naast het voeren van de dieren, het wieden van het onkruid of het doen van klusjes voor de B.O.P. of de lokale sportclub, is er ook ruimte voor ontspanning. Voor de creatievelingen is er ruimte voor creatieve activiteiten en voor de sportievelingen kan er gebruik gemaakt worden van het dichtbij gelegen voetbalveld. Maar er is ook een ruime keuken waar de liefhebbers kunnen koken en bakken.

Voorkant locatie Liessel

Voor wie?

Op deze locatie bieden we dagbesteding aan mensen van alle leeftijden met een (licht) verstandelijke beperking en/of psychische problematiek en/of probleemgedrag. Zij hebben behoefte aan nabijheid, maar ook uitdaging op het gebied van activiteiten en het ontwikkelen van bepaalde vaardigheden vanuit een informele sfeer. De begeleiding kan zowel in groepsverband als individueel geboden worden.

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op voor meer informatie met
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Praktische informatie

Het adres van de locatie is Leenselweg 3a in Liessel. De locatie is herkenbaar aan het bord aan de weg kant waar de samenwerking met B.O.P. in naar voren komt.

Onze locaties

Locatie Deurne
Veendijk 17 Z, Deurne

Locatie Liessel
Leenselweg 3a, Liessel

Locatie Mariapeel
Koolweg 36a, Helenaveen

Locatie Green Valley Estate
Bruggenseweg 11a, Deurne

Lindesjop
Martinetplein 4, Deurne

Meer informatie?

Wilt u graag meer weten, heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in ons aanbod?

U kunt ons bellen op 06-51689636 (Merijn) of 06-13246045 (Jolin) of een e-mail sturen naar info@lindehoevedagbesteding.nl

Voor administratieve vragen kunt u ons bellen op 06-13466913 of een e-mail sturen naar administratie@lindehoevedagbesteding.nl

In- en exclusiecriteria
Lees hier onze in- en exclusiecriteria

Heeft u een klacht?
Klik hier voor onze klachtenprocedure

Privacyverklaring
Cookieverklaring

Icon Nijssen Media