Nieuws       Vacatures

Nieuws

Verhuizing locatie Deurne

De dagbesteding in Deurne verhuist naar een nieuwe locatie. Het is geen verre verhuizing, want we verhuizen slechts 700 meter van de huidige locatie vandaan naar adres: Veendijk 17 Z in Deurne.

We zijn gebeld door de eigenaar van dit pand en hebben de kans die hier geboden werd voor ons, direct aangegrepen. Gezien de kansen die deze locatie biedt en het mooie aanbod wat we hiervan hebben ontvangen is de keuze gemaakt om daar de dagbesteding voort te zetten. Deze locatie biedt namelijk meer ruimte binnen, heeft een mooie werkplaats, een grote moestuin, de mogelijkheid tot het houden van dieren en de mogelijkheid om het te maken zoals dit voor ons het beste werkt.

Vanaf 30 oktober gaan we over naar deze nieuwe locatie. De deelnemers die hier komen te werken, hebben de plek al gezien. Alleen de deelnemers die eerder aan de Halvemaanweg 15 in Deurne verbleven, verhuizen naar de nieuwe locatie Veendijk 17Z in Deurne. De overige deelnemers blijven op de voor hen bekende plek, zijnde Green Valley Estate, Mariapeel of de Lindesjop.

Stijn Huijs is de coördinerende begeleider van de locatie Deurne en zal dus ook de verhuizing coördineren. Bij vragen over de verhuizing of die betrekking hebben op de locatie Deurne, neemt u dan gerust contact met Stijn op via telefoonnummer: 06-38 36 18 82. Bij (zorg)administratieve vragen kunt u natuurlijk zoals gewoonlijk contact blijven opnemen met Annette Swinkels.

Onze locaties

Locatie Deurne
Veendijk 17 Z, Deurne

Locatie Liessel
Leenselweg 3a, Liessel

Locatie Mariapeel
Koolweg 36a, Helenaveen

Locatie Green Valley Estate
Bruggenseweg 11a, Deurne

Lindesjop
Martinetplein 4, Deurne

Meer informatie?

Wilt u graag meer weten, heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in ons aanbod?

U kunt ons bellen op 06-51689636 (Merijn) of 06-13246045 (Jolin) of een e-mail sturen naar info@lindehoevedagbesteding.nl

Voor administratieve vragen kunt u ons bellen op 06-13466913 of een e-mail sturen naar administratie@lindehoevedagbesteding.nl

In- en exclusiecriteria
Lees hier onze in- en exclusiecriteria

Heeft u een klacht?
Klik hier voor onze klachtenprocedure

Privacyverklaring
Cookieverklaring

Icon Nijssen Media