Nieuws       Vacatures

Mariapeel

Locatie Mariapeel

In het hart van de Mariapeel in het ‘Biologisch Station Mariapeel’ van Staatsbosbeheer vind u één van onze dagbestedingslocaties. Omgeven door rust en natuur bieden wij hier belevingsgerichte en activerende activiteiten aan. De verschillende ruimtes van het gebouw en uiteraard het feit dat de dagbesteding middenin een natuurgebied wordt vormgegeven, bieden een grote verscheidenheid aan mogelijkheden voor onze deelnemers. Zo hebben we een ruimte waar deelnemers volledig tot rust kunnen komen en waar shantala-massages gegeven worden maar ook een volledig ingerichte sportruimte waar deelnemers onder begeleiding kunnen sporten. Ook buiten wordt er gesport, gewandeld en gespeeld naast de overige creatieve activiteiten zoals schilderen, pottenbakken, houtbewerking en natuurlijk doen we ook aan koken en bakken.

Naast dit soort activiteiten hebben we een samenwerking met de boswachters van Staatsbosbeheer. Dit houdt in dat wij hen mogen helpen met het ‘klussen in de natuur’. U kunt hierbij denken aan het schoonhouden van de wandelroutes, het renoveren van de banken in de natuur en knip- en snoei werkzaamheden.

Voor wie?

Op deze locatie bieden we dagbesteding aan mensen van alle leeftijden met een (licht) verstandelijke beperking en/of een ontwikkelingsachterstand in combinatie met gedragsproblematiek. Zij hebben behoefte aan veel nabijheid, belevingsgerichte begeleiding en belevingsgerichte activiteiten. De begeleiding kan zowel in groepsverband als individueel geboden worden. 

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op voor meer informatie met
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Praktische informatie

Het adres van de locatie is Koolweg 36A in Helenaveen, echter kent de navigatie dit adres niet aangezien het pand niet aan een officiële weg ligt maar in het natuurgebied. Het gebouw is bereikbaar via een goed begaanbaar zandpad. 

Route

Vanuit de Soemeersingel gaat u de brug over richting de Koolweg en het natuurgebied. U rijdt over de brug rechtdoor het zandpad in en dan ziet u aan de rechterkant een gebouw staan. Dit is het ‘biologisch station’ waar de dagbesteding gevestigd is.

Onze locaties

Locatie Deurne
Veendijk 17 Z, Deurne

Locatie Liessel
Leenselweg 3a, Liessel

Locatie Mariapeel
Koolweg 36a, Helenaveen

Locatie Green Valley Estate
Bruggenseweg 11a, Deurne

Lindesjop
Martinetplein 4, Deurne

Meer informatie?

Wilt u graag meer weten, heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in ons aanbod?

U kunt ons bellen op 06-51689636 (Merijn) of 06-13246045 (Jolin) of een e-mail sturen naar info@lindehoevedagbesteding.nl

Voor administratieve vragen kunt u ons bellen op 06-13466913 of een e-mail sturen naar administratie@lindehoevedagbesteding.nl

In- en exclusiecriteria
Lees hier onze in- en exclusiecriteria

Heeft u een klacht?
Klik hier voor onze klachtenprocedure

Privacyverklaring
Cookieverklaring

Icon Nijssen Media