Nieuws       Vacatures

Lindesjop

Locatie Lindesjop

Midden in het centrum van Deurne vindt u één van onze dagbestedingslocaties waar u alle deelnemers van Lindehoeve Dagbesteding kunt tegenkomen. Deze locatie heet de Lindesjop en is de winkel waar veel van de activiteiten van de overige locaties samenkomen. De spullen, groot en klein, die worden gemaakt door de deelnemers worden hier verkocht met en door de deelnemers. In de Lindesjop zelf kunnen deelnemers oefenen met opgedane vaardigheden. De belevingsgerichte, activerende en arbeidsmatige dagbestedingsactiviteiten komen hier samen! Zo kunnen deelnemers oefenen met sociale vaardigheden, ontspanning zoeken in een prikkelrijke omgeving, omgaan met onvoorziene situaties, omgaan met geld maar bijvoorbeeld ook een volledig aankoop- of bestelproces leren vormgeven. Het is namelijk mogelijk voor klanten om een bestelling bij de Lindesjop te doen, deze bestelling kan dan op één van de andere locaties worden gemaakt en door de Lindivery service bij u thuis worden bezorgd. Alles uiteraard samen met onze deelnemers.

Voor wie?

Op deze locatie bieden we dagbesteding aan mensen van alle leeftijden met een (licht) verstandelijke beperking en/of een ontwikkelingsachterstand in combinatie met gedragsproblematiek. Zij hebben behoefte aan het in de praktijk oefenen van opgedane vaardigheid en of houden van de afwisseling die het werken in een winkel met zich meebrengt.

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op voor meer informatie met
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Praktische informatie

Het adres van de Lindesjop is Martinetplein 4 in Deurne. De ingang bevindt zich aan de Raadhuisstraat, naast het gemeentehuis. De openingstijden van de winkel zijn op dinsdag van 10:00 tot 15:00 uur en op andere dagen wanneer de gemoedstoestand van onze deelnemers het toelaat tussen 10:30 en 15:00 uur. Is er niemand aanwezig en wilt u graag een kijkje nemen? Neem dan contact op voor een winkelafspraak via telefoonnummer: 06-20254707.

Onze locaties

Locatie Deurne
Veendijk 17 Z, Deurne

Locatie Liessel
Leenselweg 3a, Liessel

Locatie Mariapeel
Koolweg 36a, Helenaveen

Locatie Green Valley Estate
Bruggenseweg 11a, Deurne

Lindesjop
Martinetplein 4, Deurne

Meer informatie?

Wilt u graag meer weten, heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in ons aanbod?

U kunt ons bellen op 06-51689636 (Merijn) of 06-13246045 (Jolin) of een e-mail sturen naar info@lindehoevedagbesteding.nl

Voor administratieve vragen kunt u ons bellen op 06-13466913 of een e-mail sturen naar administratie@lindehoevedagbesteding.nl

In- en exclusiecriteria
Lees hier onze in- en exclusiecriteria

Heeft u een klacht?
Klik hier voor onze klachtenprocedure

Privacyverklaring
Cookieverklaring

Icon Nijssen Media