Nieuws       Vacatures

Reviews

Lindehoeve is een super fijne plek om te werken. Alles mag en niks moet haha. Samen doe je alles, de paarden, stallen, poetsen, konijntjes en de kippetjes. Het is heerlijk rustig en je kunt op je eigen tempo werken. Als je een keer een mindere dag hebt dan kun je dat ook aangeven en word er rekening mee gehouden. De dagen zijn super gezellig en altijd lachen en leuke momenten samen. Van gezellig buurten en eten tot samen werken. Kort gezegd Lindehoeve Zorgeloze Dagbesteding is echt letterlijk zorgeloze dagbesteding! Had me geen betere werkplek kunnen bedenken om te werken. Ik raad Lindehoeve aan iedereen aan!

01-06-2017
Kim
Reviews
Na een lange zoektocht eindelijk de perfecte plek gevonden voor onze zoon. Het is een geweldig team, hij gaat elke keer weer graag naar de Lindenhoeve.
05-05-2020
Monique
Reviews
Onze zoon Mick van 13 jaar zat 2 jaar thuis. Speciaal onderwijs en andere instanties konden Mick niet begeleiden. Met alle gevolgen van dien, voor Mick. Mick was over vraagt en was verward en zat in een regressie van het kleine kind. Mick was als het ware overspannen, sloot zich af en kon geen prikkels meer verdragen. En niemand die Mick wilde ontvangen. En toen kwam de Lindehoeve in beeld. Hun gaan de uitdaging aan. En met succes. Mick heeft 3 geweldige begeleiding die hem snappen en waar hij zich zelf mag en kan zijn. Mick is weer vrolijk, ontspannen en gelukkig. Hij gaat elke ochtend graag mee, komt vrolijk, ontspannen, moe en voldaan terug. Naar ons is Mick toegankelijker geworden , niet meer zo vlug boos kan meer aan. Hij wordt uitgedaagd door de Lindenhoeven. Hij doet daar positieve ervaringen op waardoor Mick groeit. Hij mag zich zelf zijn. Ze snappen hem. Diep Diepe buiging voor het team daar die deskundig, professioneel en met warme zorg onze Mick begeleiden. Ze zijn een top team met humor en aandacht. Zo blij met de Lindenhoeve ga zo door jullie maken het verschil voor Mick en voor ons. Trots op jullie wat jullie doen en wie jullie zijn.
07-05-2020
Dorrit
Reviews

Onze locaties

Locatie Deurne
Veendijk 17 Z, Deurne

Locatie Liessel
Leenselweg 3a, Liessel

Locatie Mariapeel
Koolweg 36a, Helenaveen

Locatie Green Valley Estate
Bruggenseweg 11a, Deurne

Lindesjop
Martinetplein 4, Deurne

Meer informatie?

Wilt u graag meer weten, heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in ons aanbod?

U kunt ons bellen op 06-51689636 (Merijn) of 06-13246045 (Jolin) of een e-mail sturen naar info@lindehoevedagbesteding.nl

Voor administratieve vragen kunt u ons bellen op 06-13466913 of een e-mail sturen naar administratie@lindehoevedagbesteding.nl

In- en exclusiecriteria
Lees hier onze in- en exclusiecriteria

Heeft u een klacht?
Klik hier voor onze klachtenprocedure

Privacyverklaring
Cookieverklaring

Icon Nijssen Media