Nieuws       Vacatures

Lindehoeve in de praktijk

Lindehoeve in de praktijk

Wij kijken samen met de deelnemer naar de eigen kwaliteiten en interesses. Vervolgens gaan we samen op zoek naar manieren om deze verder te ontwikkelen.

Lindehoeve culinair

Lindehoeve culinair

Hier worden wekelijks heerlijke gerechten gekookt en naar hartenlust gebakken. De deelnemer maakt een menu voor de 3 à 4 opvolgende weken waarbij mensen zich aan kunnen melden voor een maaltijd. Ook gebak bestellen is een mogelijkheid voor bijvoorbeeld een verjaardag of andere gelegenheid. U kunt gebak bestellen of het menu opvragen door via onderstaande knop het formulier in te vullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Bestel hier een maaltijd
Lindehoeve bouw

Lindehoeve bouw

Hier wordt van alles van hout gemaakt op aanvraag. U kunt hierbij denken aan meubels voor zowel binnen als buiten maar ook voor bijvoorbeeld kleindierverblijven of handige tuinkasten voor uw tuingereedschap kunt u hier terecht. Om een beeld te krijgen van wat we allemaal maken kunt u ook eens de foto’s op de site te bekijken. De deelnemer kijkt zelf hoe we de opdracht het beste kunnen maken en welke spullen we hiervoor nodig hebben. Naar aanleiding hiervan maakt hij zelf de offertes. Via onderstaande knop kunt u uw bestelling of vraag achterlaten en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Bestel hier een meubel

Onze locaties

Locatie Deurne
Veendijk 17 Z, Deurne

Locatie Liessel
Leenselweg 3a, Liessel

Locatie Mariapeel
Koolweg 36a, Helenaveen

Locatie Green Valley Estate
Bruggenseweg 11a, Deurne

Lindesjop
Martinetplein 4, Deurne

Meer informatie?

Wilt u graag meer weten, heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in ons aanbod?

U kunt ons bellen op 06-51689636 (Merijn) of 06-13246045 (Jolin) of een e-mail sturen naar info@lindehoevedagbesteding.nl

Voor administratieve vragen kunt u ons bellen op 06-13466913 of een e-mail sturen naar administratie@lindehoevedagbesteding.nl

In- en exclusiecriteria
Lees hier onze in- en exclusiecriteria

Heeft u een klacht?
Klik hier voor onze klachtenprocedure

Privacyverklaring
Cookieverklaring

Icon Nijssen Media