Nieuws       Vacatures

Green Valley Estate

Locatie Green Valley Estate

Op het terrein van The Green Valley Estate in Deurne vindt u één van onze dagbestedingslocaties. Naast de onderhoudswerkzaamheden op het terrein gedurende het hele jaar, wordt eraan zowel kleinere als grotere projecten gewerkt met en door de deelnemers. U kunt hierbij denken aan complete tuinsets, kasten, meubilair voor binnen maar ook tuinhuizen of afdaken maken op locatie zijn mogelijke activiteiten. Op het terrein zelf worden met grote regelmaat evenementen georganiseerd die ook voor onze deelnemers diverse uitdagingen op het gebied van activiteiten met zich mee kunnen brengen. Ook wordt er samengewerkt met de werknemers van The Green Valley Estate. In de nabijgelegen bossen helpen we samen met de deelnemers mee aan het onderhoud ervan, hierbij kunt u denken aan het kappen/zagen van bomen en kloven van hout. Deze locatie leent zich dan ook bij uitstek voor activerende en arbeidsmatige vormen van dagbesteding. Het biedt voor de deelnemers de mogelijkheid om in een beschermde omgeving en in passende nabijheid van een begeleider, kennis te maken met de verscheidene aspecten van ‘het werkende leven’. Het ontdekken en ontwikkelen van kwaliteiten, talenten en vaardigheden op zowel praktisch als sociaal gebied staan centraal tijdens de begeleiding.

Op het terrein van The Green Valley Estate is ook ‘De Keertwending’ gevestigd. Deze organisatie kenmerkt zich door als tussenstap te fungeren van dagbesteding naar werk maar ook van werk naar dagbesteding. Zij maakt het mogelijk om als het ware ‘een stapje vooruit’ en ‘een stapje terug’ te zetten waardoor een overstap naar betaald werk voor deelnemers direct laagdrempeliger is.

Voor wie?

Op deze locatie bieden we dagbesteding aan mensen van alle leeftijden met een (licht) verstandelijke beperking en/of een ontwikkelingsachterstand in combinatie met gedragsproblematiek. Zij zijn voldoende toegerust om vanuit activerende activiteiten toe te werken naar arbeidsmatige dagbesteding en hebben mogelijk de wens om uiteindelijk stappen te zetten richting betaald werk.

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op voor meer informatie met
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zijn nog op zoek naar hulp!

Ben jij die enthousiaste allround medewerker die wij zoeken en ben jij in het bezit van een jeugdwet, WMO of Wlz indicatie? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Praktische informatie

In één van de bijgebouwen op het terrein van de Green Valley Estate is onze dagbesteding gevestigd. Het adres van de locatie is Bruggenseweg 11a in Deurne.

Onze locaties

Locatie Deurne
Veendijk 17 Z, Deurne

Locatie Liessel
Leenselweg 3a, Liessel

Locatie Mariapeel
Koolweg 36a, Helenaveen

Locatie Green Valley Estate
Bruggenseweg 11a, Deurne

Lindesjop
Martinetplein 4, Deurne

Meer informatie?

Wilt u graag meer weten, heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in ons aanbod?

U kunt ons bellen op 06-51689636 (Merijn) of 06-13246045 (Jolin) of een e-mail sturen naar info@lindehoevedagbesteding.nl

Voor administratieve vragen kunt u ons bellen op 06-13466913 of een e-mail sturen naar administratie@lindehoevedagbesteding.nl

In- en exclusiecriteria
Lees hier onze in- en exclusiecriteria

Heeft u een klacht?
Klik hier voor onze klachtenprocedure

Privacyverklaring
Cookieverklaring

Icon Nijssen Media